HOME

Shkolla parrukerise AMissFantasy

Floke te gjata (e te mbledhura ): 21 ide nga sfilatat

Skompozim, gershet apo bisht ? Zgjidh krehjen e modes se pranveres.

Indietro
Amissfantasy Style
Avanti
Amissfantasy Style
Amissfantasy Style.

Foto te katallogut tone


AMiss Fantasy. 2009Indietro Avanti
SHOPPING A Miss Fantasy
Koleksioni veror 2009.
Sexy, elegante, komode.
Ler te te rrembeje pasioni ...

ta'al color to live

Rigjeneruese-rinfreskuese per trajtimin e lekures sensibile qe irritohet shpejte.

Produkte Munster&Dikson

Linea BeneXere - Lekure e bute dhe elastike

BeneXere - Beauty Concept

... arritja e fundit e Munster&Dikson vjen ne Shqiperi dhe Kosove nepermjet Amissfantasy.

Mjete pune profesionale

me te mirat ne treg, me garanci 2 vjecare sipas standarteve te reja KE


Vinci con Dove

SALONETTE - Marka ekskluzive

Kliko per te marre pjese ne shorteun e Cmimit te organizuar nga AMissFantasy...
AtCasa

PRODUKTE TWIST

Markat me te mira te parrukerise moderne i gjeni ne magazinat me shumice te Amissfantasy.
AtCasa

Furnizime per sallone bukurije

Mjete pune profesionale qe i rezistojne perdorimit intensiv.